Una mica més sobre Daniel Gutiérrez

Benvolguts amics,

Daniel GutiérrezUns dels eixos claus de la nostra proposta política serà l’aprofundiment democràtic a través dels principis de la governança oberta. Aquests principis són tres: col·laboració, participació i transparència. Es tracta d’establir lligams de confiança entre l’administració, el govern i la ciutadania que permetin desenvolupar projectes més efectius, eficients i que realment reverteixin positivament en el conjunt de la comunitat.

El tercer agent de la governança oberta és la transparència. És l’element més important, sense ella no es genera confiança i per tant legitimitat.

Vull ser totalment transparent amb la meva personalitat. D’on vinc, els meus valors, la meva educació o la meva professió. Per mi és molt important que els meus veïns conegueu com sóc, i per això he obert la pestanya «Qui sóc» en aquest web.

A través d’aquest apartat us explico sobre:

També podreu descobrir altres aspectes, que si bé són del meu àmbit privat, no són cap secret. Per això les he afegit a aquest web.

  • Podeu seguir els meus tweets. En ells parlo de cultura, desenvolupament territorial, política i per suposat, de Masquefa. Seguiu-me al perfil @daniguties.
  • Podeu sentir una mica de la música que més m’agrada i que m’acompanya en aquesta aventura. Atenció a l’Spotify «Masquefa 2015!»
  • Captar el dia a dia i els moments més especials és apassionant! Mira el meu Instagram!
  • I finalment… podeu llegir les reflexions al meu blog professional… perquè tinc la sort de dedicar-me per vocació a la meva professió!

I com la transparència és bàsica tant a nivell polític com personal,  properament publicaré la meva declaració patrimonial.

La regeneració i els canvis comecen per un mateix! M’acompanyes? Junts sumarem pel canvi a Masquefa!

Som-hi! #HiHaAlternativa

 

Publicado en Daniel Gutiérrez, govern obert Etiquetado con: ,

Deja un comentario

Categories

BSO Masquefa 2015:

Instagram

  • ESCAPA'T!/ESCÁPATE!/ESCAPE! 🚵👩‍👩‍👧‍👦🏞️
Ja estàs pensant en que faràs el proper finde? Escapa't a l'#Anoia i gaudeix de la família i l'esport en natura!
---
Pensando ya en que harás el próximo finde?
Escápate a l'Anoia y disfruta de la familia y el deporte en naturaleza!
---
Thinking already what will you do next weekend?
Escape to l'Anoia and enjoy family and sports in nature!
@anoiaturisme anoiaturisme.cat 
#catalunyaexperience #travel #tourism #family #sport #nature #bike #running #flight #ODS #SDG

Follow Us