Família

Vaig nàixer a Barcelona l’1 d’abril del 1976,  i dos dies després ja era un masquefí més. La meva família, de classe obrera, havia arribat uns pocs anys abans. Al meu pare, en Manuel Gutiérrez, instrumentista industrial, el van destinar a la Solvay de Martorell durant el seu muntatge.

La primera casa que recordo és la situada al carrer de l’Alzinar. Els meus pares la tenien llogada a algú que sempre ha estat molt important per la nostra família, la Montserrat Jorba. Va ser de les primeres persones que van conèixer els meus pares al arribar a Masquefa.

Pocs anys més tard, el maig del 1979 va nàixer la meva germana, la Núria… quin parell!! I així completaven… fins al moment la nostra gran petita família.

La meva infantesa i els anys d’escola, durant els 80 van ser realment feliços. Vivíem en un poble petit i amb mancances, però amb molta vitalitat. Recordo els esforços de molta gent per tirar endavant el poble i millorar-lo. Viure a Masquefa era i és pertànyer a una gran família.

I d’aquests anys no puc oblidar el pas de la meva mare, la Dolores Espartero, per l’Ajuntament de Masquefa. Van ser vuit anys intensos, on vam viure moments molt complicats (la realitat masquefina era difícil) però de tot allò recordo quelcom molt gran, just ara en fa 25 anys. La meva mare, amb la col·laboració d’altres veïns, pares i mares, van lluitar perquè a Masquefa els nens tinguéssim una escola digne. Si no recordo malament, l’any 1989 s’inaugurava el Turó. La meva mare va aconseguir fer realitat el seu somni i el de molts pares… una gran escola per Masquefa! Indubtablement, tots aquells anys em van marcar de cara al futur.

cp-el-turo_240522

I la vida ens ha portat a molts llocs i a compartir molts moments, alguns dolents i la majoria feliços. I ens hem anat fent grans… L’any 2009 va començar un nou viatge familiar. Amb la Luisa, la meva companya de vida vam decidir viure junts i lligar les nostres vides cap el futur. I fruit d’aquest amor, la família ha tornat a fer-se gran. El 6 de setembre de 2013 naixia la Laia, l’ésser més bonic del món… i la primera raó per continuar treballant i millorant dia a dia. La primera raó per fer de Masquefa el millor lloc del món per viure!

familia gutierez montoya