Presentació a Barcelona de la candidatura a primàries del PSC

Hola a tots i totes,

#Imagina acte a l'eixample

Us vull convidar a l’acte de presentació de la candidatura a les primàries del PSC que hem organitzat el dijous, 25 de juny.

Durant aquests dies de primàries molta gent s’ha apropat a donar el seu suport a la nostra candidatura i al que representa. Realment som molts els militants, simpatitzants i seguidors del PSC que coincidim en la necessitat de posar en valor el capital humà del nostre partit com a base per la regeneració i la recuperació de la confiança en el socialisme català.

Per explicar tot això de forma pública, expressar els eixos bàsics de la candidatura, respondre a totes les preguntes i dubtes que es puguin formular i finalment, per tenir una bona conversa tots plegats, hem organitzat un ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA. Serà el proper dijous, 25 de juny a les 19h a l’agrupació de l’Eixample de Barcelona (carrer del Bruc, 61).

M’agradaria comptar amb la vostra presència i us convido a venir i formar part d’aquest procés de primàries tant important pel PSC i el socialisme català.

#Imagina #PrimariesPSC

Publicado en Daniel Gutiérrez, Primàries, PSC Etiquetado con: , ,

Deja un comentario

Categories

BSO Masquefa 2015:

Instagram

  • #MASQUEFALOVERS ❤️❤️❤️
Moltes gràcies a totes les persones que ens vàreu acompanyar en la presentació de 'Masquefa 2030: un projecte de futur per fer junts'! ☺️☺️
Un acte que va tenir de tot: emocions, emotivitat, estratègia, visió, propostes i sobretot moltes ganes d'un futur millor per la nostra comunitat.
Seguim!
#EnsUneixMasquefa #masquefa #MasquefaLovers
#future
#together

Follow Us