Per què Núria Parlon té el meu suport?

Per què Núria Parlon té el meu suport?

nuria_parlon_2015Nuria Parlón és regeneració,transformació,vitalitat, modernitat i re-connexió amb la societat catalana. Un projecte de més esquerra, més catalanisme, obertura i més contacte amb la militància i societat dels nostres pobles i ciutats.

He de confesar que m’està emocionant viure aquest procés. És la primera vegada que la militància vivim intensament les primàries, amb debat, competència i fins i tot, amb tensió entre els diferents equips. Des de la meva petita experiència us he de dir que per fi unes primàries en condicions, i això em motiva de cara al futur.

En aquestes primàries tenim dos candidats. Posem en valor aquests dos grans candidats amb la seguretat que aquest procés no és pas de divisió, sinó al contrari, la democràcia participativa ens donarà més força i unitat. Miquel Iceta és insustituible. Gràcies a ell, a la seva mirada, la seva pedagogia i la seva visió estratègica hem centrat les posicions en un moment extremadament complicat pel PSC. Al davant, Núria Parlon, jove, dinàmica, arrelada als valors de l’esquerra i que exemplifica, com poques persones ho poden fer, la connexió dels valors del PSC amb la ciutadania.

I és en la descripció que he senyalat de la Núria Parlon  on trobo els elements per donar-li el meu suport. La seva experiència al capdavant de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet posant en marxa accions que valorem des de la militància i situant els veïns al centre de l’acció política l’avalen. Ja no ens sorpren com Santa Coloma de Gramenet s’avança als temps, innova i aplica polítiques decidides i renovades que milloren, sense cap mena de dubte, el dia a dia dels seus ciutadans.

I què més? El territori, la nostra comarca. Els socialistes a l’Anoia estem passant per un moment extremadament delicat, no és cap secret. Ja fa temps que les rèmores del passat (que persones amb poc recorregut com jo mateix no arribem a entendre) condicionen l’esdevenir del partit a l’Anoia. En els darrers anys ningú amb la capacitat suficient ha volgut donar un cop de mà per ajudar-nos a sortir d’un pou cada vegada més profund. Necessitem una mà, dos mans, braços i la força necessària per sortir-ne. Volem recuperar la confiança, il·lusionar-nos i trobar les energies per tirar endavant. Les persones, els equips i les ganes hi són! Ara, més que mai necessitem un cop de mà.

Estic segur que la Núria Parlon, com a Primera Secretària, pot jugar un paper fonamental en aquest moment. La seva aposta decidida pel territori, la feina ben feta i l’esforç de les persones ha de portar a un nou temps pel socialisme a l’Anoia, amb noves maneres de fer política i sent corretja de transmissió de les aspiracions dels nostres veïns.

En definitiva, Núria Parlon és regeneració, transformació, vitalitat, modernitat i re-connexió amb la societat catalana. Un projecte de més esquerra, més catalanisme, obertura i més contacte amb la militància i societat dels nostres pobles i ciutats.
#JoambNuria #ReconectemPSC

Deja una respuesta