Masquefa té un patrimoni amb futur

Masquefa té un patrimoni amb futur

Un dels dèficits més importants  de la governança a Masquefa és tot allò relacionat amb la gestió de la cultura i la capacitat de desenvolupar polítiques culturals que esdevinguin motor real de la nostra societat.

Exemples en tenim molts. Però el cas més greu i que reflecteix millor la deixadesa, la manca de projectes i de visió de futur és la greu situació de degradació de l’entorn del Cementiri Vell.

Ara us podría parlar de la importancia de l’església románica per la nostra història. Però cal anar més enlla… El patrimoni cultural i natural de Masquefa té futur i ens ofereix oportunitats per posar en valor les seves dimensions socials, educatives, culturals i econòmiques… i el més important, ens dóna oportunitats per generar beneficis a la nostra societat i als nostres veïns i veïnes.

La situació del Cementiri Vell és la clara imatge de tot allò que ja s’ha quedat aturat, sense idees, mancat d’iniciativa. Més que mai, cal una mirada alternativa, innovadora i creativa que esdevingui una aposta seriosa pel futur del nostre municipi.

El cementi vell pot i ha de tenir molta més vida…. Masquefa també!

Deja una respuesta