Dinamisme, innovació i confiança: els eixos del canvi a Masquefa

Dinamisme, innovació i confiança: els eixos del canvi a Masquefa

Hola a tots i totes,

Ha arribat l’hora del canvi a Masquefa!

Sento la responsabilitat, que és memòria, que és honor, que és rigor. Sabent d’on venim, i on volem arribar, la responsabilitat ens ha de fer no apartar la mirada dels problemes dels veïns i donar el millor de nosaltres mateixos per solucionar-los.

Tinc les forces per fer un treball estratègic i treball a peu de carrer. Treball en equip i amb il.lusió. És molt el que s’ha de fer i és molt el que s’espera de nosaltres. No tinc, no obstant cap dubte de que ho farem.

I tenim l’oportunitat de tancar el govern de la dreta. L’oportunitat de fer política en un moment on hi ha molt per fer, i on s’estan produint molts canvis. Comparteixo amb vosaltres la il·lusió, la motivació i les ganes d’influir en aquests canvis, de transformar la societat des del pensament progressista i d’esquerres.

Candidatur del PSC Masquefa a les eleccions municipals 2015

 

I l’alternativa existeix. És la gent progressista de Masquefa i és l’equip que encapçalo. Un grup que representa la regeneració necessària per al nostre municipi. Veïns amb compromís, coneixedors de la realitat masquefina, innovadors i creatius. Veïns amb valors socialdemòcrates que tenen molt clar que els ciutadans han d’estar al centre de l’acció de govern. Veïns que entenen la política com un servei a la comunitat en el que posaran tot el seu coneixement professional i personal perquè Masquefa tingui el millor dels futurs possibles.

L’equip que m’acompanya representa el millor de Masquefa. Tots ells, veïns com tu i com jo, que amb el seu esforç i treball fan de Masquefa un poble millor. Els trobareu col·laborant amb les associacions de veïns als barris del Maset o Can Parellada i altres entitats del poble, posant el seu coneixement al servei de l’esport masquefí, treballant pel manteniment del nostre entorn natural o participant del voluntariat que ajuda a moltes famílies masquefines. I sobretot, molts d’ells, pares i mares que lluitaran per a que Masquefa esdevingui el millor poble del món pels seus fills i filles.

Tenim l’obligació de plantejar-nos una Masquefa millor on la governança estigui a l’alçada dels veïns i les seves necessitats reals. És el moment del canvi i d’apostar per una alternativa política amb energia, dinàmica, innovadora i generadora de confiança i consens.

Reserva’t el dissabte, 18 d’abril a les 12h.
Presentació de l’equip del PSC a les eleccions municipals
Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo

Tenim per davant del repte més apassionant de les nostres vides: millorar el dia a dia

dels nostres veïns. Estem preparats!

SUMEM PEL CANVI >> SOM-HI! HI HA ALTERNATIVA!!

Deja una respuesta