El futur de Masquefa passa per la responsabilitat i la coherència

El futur de Masquefa passa per la responsabilitat i la coherència

Benvolguts i benvolgudes amics i amigues,

Daniel GutiérrezCom ja us vaig comentar en l’últim post, l’agost seria temps de reflexió, planificació i sobretot un temps per pensar en el futur de Masquefa. L’agost ja ha passat, per tant és el moment d’intensificar el treball col·lectiu per dissenyar el futur de Masquefa a través de propostes planificades, creatives i innovadores. Perquè Masquefa mereix més, molt més! Estem segurs que oferirem l’alternativa il·lusionant i creïble que el nostre poble necessita.

I aquest nou temps que encetem també necessita responsabilitat, coherència i sacrifici. Responsabilitat amb les persones que han confiat i confien en mi. Coherència amb els meus valors i ideals. Sacrifici per renunciar a les meves responsabilitats professionals i guanyar temps per Masquefa.

Com molts sabeu, entre els projectes que desenvolupo professionalment està la gerència de l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural de Masquefa.  Aquest és, sense cap mena de dubte, el projecte més especial pel vincle de l’entitat amb la societat masquefina. El novembre de l’any 2011 la Junta em va encarregar aquest projecte i al llarg d’aquests gairebé tres anys he posat el meu gra de sorra perque l’entitat faci realitat els seus projectes. El proper 1 d’octubre deixaré la gerència de l’Alzinar. La candidatura a l’alcaldia de Masquefa no em permet destinar tot el temps que necessita l’entitat en un moment clau com l’actual. La responsabilitat amb tots els socis i la coherència amb els meus valors m’indiquen que cal deixar pas a noves persones i/o noves formes d’organitzar l’entitat.

Durant aquest temps he aprés molt. Tant de les persones que dia a dia fan possible el projecte de l’Alzinar, com d’altres entitats i empreses amb qui hem col·laborat. Entre tots hem sigut capaços de tirar endavant grans idees! Moltes gràcies a totes les persones, membres de la Junta i socis que heu confiat en mi! Un plaer treballar junts!

Per davant, tot un camí i un projecte de futur per tots els masquefins i masquefines. Un projecte centrat en la potència dels masquefins i masquefines, la transparència i les persones. Perquè hi ha alternativa al desgovern i el mal rotllo d’aquest govern que acumula problemes per arreu: amb les entitats, amb el teixit econòmic, amb els barris… i fins i tot amb la justícia amb sentències condennatòries que deixen entreveure formes d’actuació molt preocupants i sobre les que caldrà investigar i si s’escau denunciar. M’indignen les improvisacions, la foscor, la mala educació, el malbaratament dels recursos públics i la priorització dels interessos particulars per sobre dels interessos generals… en definitiva la falta de projecte pel nostre poble. Masquefa no es mereix un govern així!

La societat masquefina és viva i dinàmica… és molt potent! Aquí hi ha de tot: persones creatives, gent que tira endavant projectes culturals i socials, empreses innovadores i emprenedors amb noves idees, i famílies amb ganes de construir el seu futur a Masquefa…. Treballem conjuntament, potenciem la cooperació i entre tots tirem endavant el nostre poble. La participació, la col·laboració, la transparència, la innovació i el coneixement són els camins de futur que proposem. Fem-ho realitat!

Som-hi! #HiHaAlternativa!

 

 

 

 

Deja una respuesta