Cinc eixos clau de la candidatura a les primàries del PSC

Cinc eixos clau de la candidatura a les primàries del PSC

Daniel Gutiérrez, candidat a l'alcaldia de MasquefaHola a tots i totes!

Ara ja fa tres dies que es va fer pública la meva candidatura a les primàries del PSC per a les eleccions generals, i realment han estat tres jornades molt intenses i  molt positives. La candidatura està rebent moltes adhesions i suports d’entre la militància. S’està creant una xarxa a través del territori que confirma el que ja intuíem: Cal posar en valor el capital humà del PSC. És força, energia i il·lusió.

Però també hem rebut demandes de més informació. Què pensem al respecte de temes importants per la ciutadania? A través d’aquestes línies volem aproximar-vos a cinc eixos clau d’aquesta candidatura. Són els següents:

  • Capital humà: Imaginem un partit amb més força, més dinàmic i amb més energia. I per això proposem fer ús del capital humà que té el PSC  que s’ha pogut visualitzar després de les eleccions municipals. “Si no s’aprofita aquest capital humà, quan ho farem?” Tenim una militància compromesa i preparada per assumir responsabilitats. Fem-ho possible!
  • Proximitat, confiança i transparència: Més que mai cal un compromís amb la ciutadania de Catalunya basat en la generació de confiança i consens. La confiança es treballa dia a dia, des de la proximitat i trepitjant el territori. El treball en comú necessita teixir xarxes de confiança per desenvolupar i fer realitat les transformacions necessàries des d’una visió socialista i social-demòcrata. I tot això amb nous models de govern on la participació i la transparència  siguin els eixos transversals que donin sentit al desenvolupament de l’acció política.
  • El ciutadà al centre de l’acció política: La crisi, no només econòmica, sinó també de valors, ens posa davant de nous escenaris polítics, socials i econòmics. La crisi està deixant un nivell de desigualtat insuportable. No podem deixar  que una part  molt important dels nostres conciutadans es quedin en una cuneta perquè el  sistema no dóna altres sortides. No ho podem permetre. El socialisme és la lluita contra les desigualtats, i aquí és on hem de posar tot el nostre esforç. Garantir la dignitat i combatre la desigualtat ha de ser  prioritari. La cohesió social és la màxima garantia d’una societat justa i equilibrada.
  • Radicalitat democràtica: No s’ha de tenir por a la participació ciutadana en els àmbits de decisió política. Per tant, defensa ferma dels drets democràtics dels ciutadans a través de la participació directa en aspectes clau que regulen el dia a dia de la ciutadania i els territoris.
  • Federalisme: Defensa total del federalisme com a millor opció d’organització dels estats moderns i plurinacionals com és l’Estat Espanyol. Aposta clara d’aquesta candidatura per treballar en els àmbits del PSC, del PSOE i en tots els àmbits institucionals de Catalunya i  l’Estat en favor del federalisme.

Aquest és el nostre punt de partida. Aquests cinc eixos o principis prioritaris han de guiar el desenvolupament de l’acció política.Des d’aquest post us convidem al debat, a les aportacions i sobretot a les suggerències. Espero els vostres comentaris. Volem sumar!

Recollida d’avals i actes de presentació

Aprofito de recordar-vos que en aquesta fase del procés de primàries el més important és donar a conèixer la candidatura i la recollida d’avals. Us demanem el vostre suport i us convidem a que feu extensiu a d’altres militants el vostre suport.

Per una altra banda, comunicar-vos que cerquem agrupacions o federacions que vulguin organitzar un acte de presentació o una trobada informal amb la militància. Estem oberts a qualsevol proposta!

Podeu seguir l’actualitat de la candidatura via:

Facebook: Dani Gutiérrez

Twitter: @daniguties

Instagram: @daniguties

www.danielgutierrez.cat

#Imagina

 

Deja una respuesta