Can Parellada necessita un Pla de Mobilitat

Can Parellada necessita un Pla de Mobilitat

Des de l’inici d’aquest mandat hem insistit en què al barri de Can Parellada és necessari dissenyar un pla de mobilitat que millori i ordeni la circulació dels vehicles i garanteixi la seguretat dels veïns en els seus desplaçaments a peu o en cotxe.

Durant els tres darrers anys el govern no ho ha previst… I ara tampoc. Bàsicament perquè ni al govern de Masquefa ni als seus socis els interessa el barri.

Un exemple clar d’aquesta situació és el que passa al carrer Collserola i els del seu entorn. Un carrer amb un fort pendent que es converteix en una trampa pels veïns durant els mesos d’hivern. El paviment, de ciment, es congela i ja hi ha hagut diversos accidents amb conseqüències greus pels ocupants dels cotxes, els vehicles i els immobles.

Cal solventar aquest greu problema de seguretat ja! Els veïns s’han queixat reiteradament, però el govern no dóna resposta.

En d’altres carrers de la zona, com el de Monistrol, hi ha problemes de seguretat en la circulacio que posa en perill els veïns. També s’han de solventar.

Fa tres anys que reclamem El Pla de Mobilitat De Can Parellada. Amb aquest pla els problemes existents ja haurien tingut solució. Continuem reclamant-ho. Ho considerem basic per millorar la circulació i guanyar en seguretat. Malauradament, novament, el govern de Masquefa arriba tard.

Parlem de Masquefa!

Deja una respuesta