A Masquefa: escoltar, proposar i retornar

Daniel GutiérrezBenvolguts amics,

El proper cap de setmana serà important. No perquè sigui Festa de Sant Isidre. No perquè hi ha la Paella Europea del PSC. El més important, per a mi, d’aquest cap de setmana serà la trobada amb els veïns de Can Parellada el proper diumenge al Casal de l’Associació de Propietaris de Can Parellada.

Serà una oportunitat única per escoltar. Perquè ara és el moment de sentir els veïns del barri,  de conèixer de primera ma les seves necessitats i els seus anhels… i per sobre de tot, d’obrir un espai sense condicionaments que permeti als veïns expressar-se lliurement.

I és que per l’escolta activa comença tot. És la manera directa de rebre el dia a dia d’una comunitat de veïns, d’un barri o bé d’un poble. És el principi de tot. Sense escolta és molt difícil desenvolupar projectes que beneficiïn als veïns i ciutadans.

Després de l’escolta arriba el moment de desenvolupar propostes, i aquestes han de ser coherents amb allò que els veïns van traslladar. No és legítim dissenyar projectes que no contemplin les visions dels veïns a qui van adreçats. La participació ciutadana és bàsica sempre.

I al final de tot el procés arriba el retorn, el moment de tornar a trobar-se amb els veïns i traslladar les seves voluntats expressades en propostes. Projectes que evidentment hauran de ser validats pels veïns. Si els veïns no s’identifiquen amb els projectes, aquests no poden tirar endavant.

Estic segur que molts dubteu, no us creieu que es pugui treballar d’aquesta manera. I jo us dic que si! Els principis del bon govern (participació, col·laboració i transparència) estan al meu ADN. I per això, per a mi, serà molt important la trobada amb els veïns de Can Parellada. Del que diumenge parlem, sorgiran idees i projectes… Tornaré a Can Parellada a explicar-los, compartir-los i sobretot a lluitar, conjuntament amb els veïns, per a què es facin realitat.

Recordeu:

TROBADA DE VEÏNS DE CAN PARELLADA amb Daniel Gutiérrez i candidatura del PSC

Lloc: Casal de l’Associació de Propietaris de Can Parellada

Hora: 12.30h

El cafè el posem nosaltres!

Ahhh! Que passeu una molt bona Festa Major Petita de Sant Isidre!

Som-Hi! #HiHaAlternativa!

 

 

 

 

Publicado en Can Parellada, governança Etiquetado con: , ,

Deja una respuesta

Categories

BSO Masquefa 2015:

Instagram

  • ESPAI PUNSET 🌍🦕🌌
☺️Ha estat un honor dissenyar el projecte museogràfic i comissariar l'exposició 'Espai Punset' a la biblioteca M. Serra I Morer de Pineda de Mar. Es tracta de la primera retrospectiva a nivell espanyol sobre la figura d'Eduard Punset i la seva memòria
🦖🐢🐊L'exposició inclou també la col.lecció de fòssils de Punset. Més de 90 peces d' entre 543milions d'anys i 10.000anys que són el símbol de la importància que Punset donava a l'evolució de la vida.
Moltes gràcies:
🕵️ Oriol Portell (@invoport ) per la classificació de la col.leccio.
✨@mmembri_design per plasmar la idea amb tanta creativitat.
💪 @miguel_cristal pel seu inconformisme i ganes de tirar endavant sempre.
🏫A l'Ajuntament de @visitpineda per rebre la col.lecció, promoure l'exposició i confiar en #DiagnosisCultural.
👨‍👩‍👦‍👦 A la familia Punset per la donació de la col.lecció de fòssils i fer possible l'exposició.
📸 @kikobenitez
❤️Molt, molt content i honorat.
#EspaiPunset #eduardpunset  #science #fossil #exposicion #expo #knowledge #paleontology #earth #cosmos #life #PinedadeMar  #ODS

Follow Us